De specialismen van Schoonmaakbedrijf MSE

De specialismen van Schoonmaakbedrijf MSE

Meer informatie over onze werkzaamheden

Wat maakt ons bijzonder?

Schoonmaakbedrijf MSE bv uit Leeuwarden is een maatschappelijk verantwoorde organisatie welke totaaloplossingen biedt op gebied van schoonmaak & onderhoud. Dit kan zowel voor een praktijkruimte zijn als voor een algemene ruimte of kantoor, wij maken alles schoon. Wij hebben de kennis, ervaring en vakmensen in huis om deze objecten op een professionele en betrouwbare wijze schoon te maken. Onze doelen zijn om maatwerk te leveren en u te ontzorgen.

Zoekt u een schoonmaakbedrijf om uw praktijkruimte schoon te maken? Schoonmaakbedrijf MSE B.V. verzorgt de schoonmaak van huisartsenpraktijken, tandartspraktijken, apotheken, kortom: alles waarbij steriliteit een essentiële rol speelt. In deze zogeheten steriele schoonmaak zijn wij gespecialiseerd. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een hygiënische praktijkruimte is. Niet alleen schoon voor het oog, maar ook schoon op de onzichtbare plekken. Voor meer informatie over onze prestaties kunt u gerust contact met ons opnemen.


Kantoren

Een prettige werkplek voor uw collega’s, een schone receptie en frisse vergaderzalen om uw klanten te ontvangen. Daar zorgen wij voor. Onze vakmensen komen met een lach bij u over de vloer en hebben zichtbaar plezier in hun werk. Ze doen alles voor een gastvrije en professionele omgeving!

Praktijkruimtes

Door de jaren heen is MSE B.V. uitgegroeid tot een ervaringsdeskundige op het gebied van schoonmaak in de medische sector. Onze medewerkers weten wat er gevraagd wordt bij het schoonmaken van een tandartsenpraktijk, huisartsenpraktijk of een compleet gezondheidcentrum.

Recreatie

Gasten van een recreatiepark zullen in veel gevallen slechts kort verblijven. Ons slogan luidt: You never get a second chance to make a first impression. Wij dragen bij aan een positieve schone beleving voor uw gasten. Recreatiewoningen, chalets, tenten of andere facilitaire objecten reinigen wij vakkundig en professioneel.

Onze werknemers hebben een verzorgde uitstraling en stellen zich dienstbaar op. Daarnaast kunnen ze zelfstandig aan de slag en reinigen grondig en snel!

 


Vloeronderhoud

Alle vloeren hebben periodiek onderhoud nodig en allemaal op hun eigen manier. Schoonmaakbedrijf MSE B.V. heeft ruime ervaring op gebied van vloeronderhoud. Voor het reinigen en verzorgen van uw vloer bent u bij ons op het juiste adres.

Tapijten

Tapijt reinigen is niet alleen zinvol voor de uitstraling van uw bedrijf, maar ook voor de gezondheid van uw medewerkers. Steeds meer mensen zijn allergisch voor stof en huismijt. In tapijt kan veel stof achterblijven dat door gebruik, vooral rijden en schuiven met stoelen, kan worden verspreid. Hierdoor voelen medewerkers met een allergie zich niet prettig op hun werkplek. Daarom is het belangrijk om tijdig en regelmatig uw tapijt te laten reinigen.

Linoleumvloeren/ Marmoleum

Naast het reguliere onderhoud heeft een linoleumvloer gemiddeld één keer per jaar periodiek onderhoud nodig. Dit houdt in het schrobben en reinigen van de vloer en het voorzien van een nieuwe beschermlaag (polimeren). De oude toplaag wordt verwijderd (strippen van de vloer), waarna een nieuwe toplaag wordt aangebracht. Alle oude waslagen verwijderen we van de vloer en we brengen minimaal twee nieuwe waslagen, haaks op elkaar, aan.